Slider


Розова вода

Натурална маслена розова вода
Натурална розова вода
Продажна цена 3,00 лв
Отстъпка
Опаковка
Описание

Натурална розова вода получена чрез дестилация на маслодайна българска роза.

Насоки за приложение

  • Тя има тонизиращо, почистващо и овлажняващо действие за всички типове кожа и коса.

  • Притежава противовъзпалително действие, предотвратява появата на акне. Действа против стареенето на кожата, стимулира регенерацията на клетките на епидермиса. Има стимулиращо и хармонизиращо действие.

  • Подходяща за Компреси при възпаление на очите и кожни обриви, за гаргара при зъбобол, афти, възпаление на устната кухина и на гърлото.  Инхалации с розова вода повишават тонуса на организма, премахват главоболието, успокояват нервната система.

Начин на употреба

Розовата вода има почистващо, овлажняващо и тонизиращо действие за всички типове кожа и коса – чудесен завършек на ежедневните Ви почистващи и освежаващи процедури.

Накиснете памуче в розова вода и разнесете по цялото лице и шия. Накиснете хавлиена кърпа, затоплете я и я поставете на лицето, за да пречистите и освежите кожата, помага и за отпушване на порите. Напръскайте нежна розова мъгла по цялото си тяло за незабавно овлажняване и свежест. Подмладява изгубилата блясъка си кожа и успокоява след продължително излагане на слънце.
Дава важни хранителни вещества на косата и ако се използва ежедневно, подобрява значително лъскавината и естествения блясък. Поръсвайте ежедневно.

Идеална за всички домашни козметични средства. Използвайте тази ароматна омара да омекотите и хидратирате кожата и косата си и да се поглезите с нежния аромат на роза.

Съхранение

Да се съхранява на сухо и хладно място.

Предлагани опаковки

Опаковка с 250 мл. от продукта – 3,00 лв.
Опаковка с 1000 мл. от продукта – 10,00 лв.