119 рецепти за домашни ликьори, настойки и плодови вина

Автор: Димитър Цаков
119 рецепти за домашни ликьори, настойки и плодови вина119 рецепти за домашни ликьори, настойки и плодови вина
Продажна цена 3,90 лв
Отстъпка
Описание

119 рецепти за домашно приготвяне на ликьори, настойки и плодови вина

Автор: Димитър Цаков

Издател: ИК "Дионис"

Корица - Мека

Страници - 80

Драги Читателю,

Сега е време да помислиш как да оползотвориш плодовете, които щедрата земя е приготвила за нас през тази година - ябълките и крушите, малините и къпините - всичко, ден по ден, месец след месец, за да стигнем до приятните следобедни и вечерни часове, когато ще можем да се насладим на резултатите от своя труд - домашно приготвените настойки, ликьори и вина, гордост за всеки дом и всеки стопанин.

За това ще ни послужи тази книга, написана от автора на получилата широка популярност "64 уникални рецепти за домашно производство на ракия". От нея ще научим как да приготвяме настойки и екстракти, ликьори, сиропи, коктейли и плодови вина при домашни условия - лесно, полезно и интересно за млади и опитни домакини, за производители на плодове и за любители, които в двора и на вилата си имат овощни дървета и храсти.

За студените вечери пред камината авторът е предвидил рецепти за приготвяне на греяна ракия и греяно вино, пуншове и други напитки.

И така - повече от 119 изпитани рецепти!

Приятна работа и наздраве!

Ст. н. с. I ст. д-р Димитър Цаков е дългогодишен директор на Института по винарска промишленост в София. Автор е на няколко книги по винарство и на повече от 150 научни и научнопопулярни труда и статии, отпечатани в наши и чуждестранни издания. Той е един от пионерите в производството на шампанизирани вина у нас.