Безплатна доставка  при поръчка над 100 лв.

Как да пазаруваме

Как да пазаруваме

Пазаруването в електронния магазин е лесно и практично. Достатъчно е да следвате указанията на системата.

Научете повече

Доставка на поръчките

Доставка на продуктите

Доставката на всички продукти се извършва чрез Еконт или Спиди до посочен от Вас адрес или офис на куриера.

Научете повече

Общи условия и лични данни

Общи условия за ползване

Тези общи условия поясняват отношенията между Винарко ЕООД и потребителите на vinarko.com

Научете повече

Как да пазаруваме

Как да пазаруваме

Как да пазаруваме в електронния магазин? Всичко е много лесно и практично. Достатъчно е да следвате указанията на системата. Самият процес протича в следните основни стъпки:

1. Изберете своя продукт от съответните категории. Кликвайки върху снимката на продукта или линка Детайли за продукта, можете подробно да се запознаете с неговите характеристики за да решите дали той отговаря на Вашите нужди.

2. Изберете количеството от което се нуждаете. Използвайте стрелките или въведете желаната от Вас стойност за необходимото количество. Корекция може да направите и на по-късен етап.

3. Натиснете бутонът Поръчвам. Ще видите съобщение, че продуктът е добавен към Вашата количка - Поръчани продукти. Ако натиснете линка Пазарувайте още, ще можете да продължите своето пазаруване в магазина. Ако натиснете линка Количка ще бъдете насочени към нея, а оттам може да решите дали да продължите своето пазаруване или да се насочите към Оформяне на поръчката. Ако вече имате направена регистрация в сайта, въведете своето потребителско име и парола. Ако все още не сте регистриран клиент, то може да кликнете върху Адрес на клиента или Регистрация и да въведете данните за себе си. Полетата отбелязани със * са задължителни. Ако желаете доставка до адрес - попълнете своя адрес в полето Адрес за доставка. В случай, че желаете да получите пратката си в офис на Еконт експрес, Спиди или Рапидо - в полето Наименование или точен адрес на куриерски офис посочете наименованието на офиса или неговият адрес.

4. След като сте влезли в своя профил, проверете информацията за направената от Вас поръчка. В случай на нужда коригирайте данните. Ако желаете доставката на поръчаните от Вас продукти да се извърши на адрес различен от този който се указали при своята регистрация, то използвайте бутон Адрес за доставка и въведете желания от Вас различен адрес.
Може да изберете и предпочитаният от Вас начин за доставка - Доставка до адрес, Доставка до офис на Еконт, Доставка до офис на Спиди или Доставка до офис на Рапидо. Ако имате специални  изисквания към нас или желаете издаване на фактура, то може да въведете желаната информация в полето отдолу - Въведете своите бележки и специални изисквания към нас.

5. Ако всичко е наред,  натиснете бутонът Потвърди поръчката.

Ще видите съобщение Благодарим Ви за тази поръчка, както и нейният номер. Това гарантира, че поръчката е направена успешно.

6. Нашият екип ще обработи Вашата поръчка и в случай на необходимост ще се свържем с Вас по телефон или E-mail.

7. Усмихнете се и посрещнете началото на своите домашни напитки!

Благодарим Ви, че правите своите поръчки чрез нашият електронен магазин!

Пазарувайки на място в нашият магазин, може да заплатите и през ПОС терминал, използвайки всички разпространени в България банкови карти.

Важно! При използване на остарял браузър са възможни нарушения в правилното визуализиране на сайта.

Доставка

Условия за доставка

Доставка на поръчаните продуктиДоставката на поръчаните продукти се извършва чрез куриерските компании Еконт Експрес и Спиди до посочен от Вас адрес или офис на куриера. Същите се извършват на територията на цялата страна. За целта е необходимо да посочите точен и актуален адрес.

Срокът за изпълнение на поръчката Ви е 1 - 2 дни, освен в случаите на неработни дни. В периоди на повишено натоварване - гроздобер, официални празници и почивни дни е възможно обработката на Вашите поръчки да отнеме до 2 дни.

Стойността на заявените продукти, както и самата доставка, се заплаща с наложен платеж при получаване на пратката. Вие получавате и възможността да прегледате своята поръчка преди да я заплатите. Във връзка с това, преглеждайте своите пратки пред куриера! Само така може с основание да бъдете обезщетени в случай на повреда на пратката от страна на куриера!

Всички цени с в български лева с включен ДДС.

Вие, като клиент, имате отговорност да осигурите условия за получаване на пратката. В случай, че не бъде осигурен начин за предаване на пратката, Винарко ЕООД се освобождава от задължението си да изпълнява Вашите поръчки.

Цената за доставка се формира на база стойност на направената поръчка и в повечето случаи не се влияе от теглото и обема на поръчания от Вас продукт. Изключение правят продуктите с голямо собствено тегло и обем - неръждаеми съдове, гроздомелачки, филтри, помпи, стъклени бутилки, малц и други. В този случай цената за доставка е посочена или в описанието на самия продукт, или се прави индивидуална калкулация, след което ви информираме за стойността на доставката.

Стойността за стандартна доставка е както следва:

  1. При поръчки до 100 лв. - цена за доставка до адрес със Спиди 5,40 лв
  2. При поръчки над 100 лв - безплатна доставка (с изключение на малц, стъклени бутилки, тежки и обемни съдове и машини)
  3. При желание за доставка в офис на Еконт експрес - цена за доставка 4,40 лв.
  4. При желание за доставка в офис на Спиди - цена за доставка 5,40 лв.

Важно: В случай на желание от Ваша страна за доставка в офис на Еконт експрес или Спиди, то трябва да бъде споменато при поръчката. Просто изберете от методите за доставка и попълнете наименованието на желания от Вас офис или неговият адрес. Това може да бъде споменато и в полето за свободен текст при приключване на поръчката. Може да откриете най-подходящия за Вас офис на Еконт експрес ТУК или офис на Спиди ТУК. Всяка необходима промяна в цената за доставка ще бъде извършена от администратор при потвърждаване на поръчката.

Поръчки направени по телефон

При нежелание от страна на потребителите за самостоятелно оформяне на своите поръчки чрез електронния магазин, в краен случй същите могат да бъдат направени и по телефон ако това е възможно.  Поради съответната допълнителната ангажираност на персонал за оформянето на телефонни заявки, същите се таксуват допълнително с 1,00 лв. към стойността за доставка.

Рекламация

При получаване на заявените продукти, Вие следва да проверите за евентуални несъответствия - липси, дефекти или други.

В случай, че установите такива следва да направите рекламация по реда на чл.125 от Закон за защита на потребителя. При гореспоменатите констатации за несъответствие, следва да предявите рекламция съгласно Чл.112 и Чл.113 от Закон за защита на потребителя.

Вие може да върнете продукта в срок от 14 дни от получаването му съгласно Закон за защита на потребителя, при условие че е във вида, в който е получен. Разходите са за Ваша сметка, освен в случаите на несъответствие на продукта.

Привеждането на стоката в съответствие се извършва в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя, освен в случаите на невъзможност породени от доставчик на съответните стоки.

Поръчани продукти

 x 

Количката е празна

Търсене на продукти

Анализиране на вино

Анализ на розе бяло и червено вино

 

Научете повече за своето вино!