Безплатна доставка  при поръчка над 100 лв.

Как да пазаруваме

Как да пазаруваме

Пазаруването в електронния магазин е лесно и практично. Достатъчно е да следвате указанията на системата.

Научете повече

Доставка на поръчките

Доставка на продуктите

Доставката на всички продукти се извършва чрез Еконт или Спиди до посочен от Вас адрес или офис на куриера.

Научете повече

Общи условия

Общи условия за ползване

Тези общи условия имат за цел да уредят отношенията между Фланкер медия ЕООД и потребителите на vinarko.com

Научете повече

Доставка на продукти поръчани в магазина

Доставка

Условия за доставка

Доставка на поръчаните продуктиДоставката на поръчаните продукти се извършва чрез куриерските компании Еконт Експрес, Рапидо и Спиди до посочен от Вас адрес или офис на куриера. Същите се извършват на територията на цялата страна. За целта е необходимо да посочите точен адрес при своята регистрация и при необходимост да го актуализирате.

Срокът за изпълнение на доставката е между 1 и 2 дни, освен в случаите на неработни дни.

Стойността на заявените продукти, както и самата доставка се заплаща с наложен платеж при получаване на пратката. Вие получавате и възможността да прегледате своята поръчка преди да я заплатите. Във връзка с това, преглеждайте своите пратки пред куриера! Само така може с основание да бъдете обезщетени в случай на повреда на пратката от страна на куриера!

Всички цени с в български лева с включен ДДС.

Вие поемате отговорността да осигурите условия за получаване на поръчания от Вас продукт. В случай, че не бъде осигурен начин за предаване на продукта, Фланкер медия ЕООД се освобождава от задължението си да изпълни поръчката.

Цената за доставка се формира на база стойност на направената поръчка и в повечето случаи не се влияе от теглото и обема на поръчания от Вас продукт. Изключение правят продуктите с голямо собствено тегло и обем - неръждаеми съдове, гроздомелачки, филтри, помпи, малц и други. В този случай цената за доставка е посочена в описанието на самия продукт.

Стойността за доставка е както следва:

  1. При поръчки до 100 лв. - цена за доставка 5,00 лв.
  2. При поръчки над 100 лв - безплатна доставка (с изключение на малц, тежки и обемни съдове и машини)
  3. При желание за доставка в офис на Еконт експрес - цена за доставка 4,40 лв.
  4. При желание за доставка в офис на Рапидо - цена за доставка 4,40 лв.
  5. При желание за доставка в офис на Спиди - цена за доставка 4,40 лв.

Важно: В случай на желание от Ваша страна за доставка в офис на Еконт експрес, Рапидо или Спиди, то трябва да бъде споменато при поръчката. Просто изберете от методите за доставка и попълнете наименованието на желания от Вас офис или неговият адрес. Това може да бъде споменато и в полето за свободен текст при приключване на поръчката. Може да откриете най-подходящия за Вас офис на Еконт експрес ТУК или офис на Спиди ТУК. Всяка необходима промяна в цената за доставка ще бъде извършена от администратор при потвърждаване на поръчката.

Рекламация

При получаване на заявените продукти, Вие следва да проверите за евентуални несъответствия - липси, дефекти или други.

В случай, че установите такива следва да направите рекламация по реда на чл.125 от Закон за защита на потребителя. При гореспоменатите констатации за несъответствие, следва да предявите рекламция съгласно Чл.112 и Чл.113 от Закон за защита на потребителя.

Вие може да върнете продукта в срок от 14 дни от получаването му съгласно Закон за защита на потребителя, при условие че е във вида, в който е получен. Разходите са за Ваша сметка, освен в случаите на несъответствие на продукта.

Привеждането на стоката в съответствие се извършва в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя.

Поръчани продукти

 x 

Количката е празна

Търсене на продукти

Анализиране на вино

Анализ на розе бяло и червено вино

 

Научете повече за своето вино!