Как да пазаруваме

Как да пазаруваме

Пазаруването в електронния магазин е лесно и практично. Достатъчно е да следвате указанията на системата.

Научете повече

Доставка на поръчките

Доставка на продуктите

Доставката на всички продукти се извършва чрез Еконт или Спиди до посочен от Вас адрес или офис на куриера.

Научете повече

Общи условия и лични данни

Общи условия за ползване

Тези общи условия поясняват отношенията между Винарко ЕООД и потребителите на сайта vinarko.com

Научете повече

Магазин Винарко разполага с необходимите условия и апаратура за извършване на основни анализи на бели, розови и червени вина.

Резултатите от тези анализи са с особена важност за избора на подходящите бактерии за Ябълчено млечно кисела ферментация. Разбира се и за Ваша собствена информация.

Определяне алкохолното съдържание на вино

Алкохолното съдържание e равно на литрите етилов алкохол, съдържащи се в 100 литра продукт, измерени при 20°C. Обозначава се със символа "об. %". За анализа се използва електронен ебулиометър. Необходимото минимално количество на пробата е 200 ml.

Цена на анализа - 7,00 лв.

Определяне на рH - действителна киселинност

Под действителна киселинност се разбира концентрацията на водородни катиони (протони). Тя се изразява чрез т. нар. водороден показател рН, който представлява отрицателен десетичен логаритъм от концентрацията на протони в средата. Измерването се осъществява с професионален рН-метър. Необходимото минимално количество на пробата е 50 ml.

Цена на анализа - 3,00 лв.

Препоръчително е предварително уточняване на процедурите по изпращане на пробите и получаване на резултатите от изследването. Свържете се с нас на телефон 0876334438 и 0988365886 в работно време.